Wie ben ik?

Ik ben Yvonne, ook wel Yv.
Met mijn gezin, waar ik zo meer over ga vertellen, woon ik in Zwaag, een dorp in de gemeente Hoorn. Ik ben een Hoorinees. Waar ik ook ga, Hoorn blijft mijn thuishaven en ik blijf dan ook steeds terugkeren naar Hoorn. Ik heb uitstapjes gemaakt naar andere woonplaatsen, zelfs aan de andere kant van het land, lang bleef ik er nooit hangen, ze halen het allemaal niet bij Hoorn. En dus ben ik na mijn laatste uitstapje van 5 jaar nu weer thuis.

 

Vorig jaar hebben we ons prachtige huis in Grootebroek verkocht om nu in onze hagelnieuwe woning in Zwaag verder te kunnen gaan.
5 Slaapkamers. En ze zijn allemaal bezet. De eerste uiteraard door mij en mijn partner, mijn vriend Tony (bijna 29). De 2 kamers op zolder zijn voor mijn oudsten, Jazzlyn (13) en Rivaro (9), de kamer naast ons is de prinsessenkamer van onze dochter Phoenix (Fien, 3), de kamer daarnaast zou de gameroom van Tony moeten zijn, maar we hebben er in april ’17 een cadeautje bij gekregen, Kaeden. De laatste kamer is nu dus voor Kaeden.
We zijn dus met z’n zessen. Een huis vol. Dat zorgt af en toe voor de nodige chaos, in huis en in mijn hoofd. Ik heb namelijk een N.A.H., een Niet Aangeboren Hersenletsel, dat er voor zorgt dat mijn concentratie, geheugen, planning- en multitasks-skills vaak niet zo goed meewerken. En juist dat kun je goed gebruiken in een groot gezin. Dat is dus af en toe flink improviseren, maar met wat hulp hier en daar lukt dat aardig šŸ˜‰

Geef een reactie