Wie ben ik?

Ik ben Yvonne, ook wel Yv.
Met mijn gezin, waar ik zo meer over ga vertellen, woon ik in Zwaag, een dorp in de gemeente Hoorn. Ik ben een Horinees. Alweer ruim 35 jaar geleden werd ik geboren in Hoorn en ik wil ook eigenlijk gewoon niet meer weg uit deze omgeving. Ik heb wat uitstapjes gemaakt naar andere plaatsen, sommige ver weg, sommige minder ver weg. Maar niets haalt het bij Hoorn.
Drie jaar geleden hebben we ons huis in Grootebroek verkocht om nu in onze hagelnieuwe woning in Zwaag verder te kunnen gaan.
5 Slaapkamers. En ze zijn allemaal bezet. De eerste uiteraard door mij en mijn vriend Tony (30). De 2 kamers op zolder zijn voor mijn oudsten, Jazzlyn (15) en Rivaro (11), de kamer naast ons is de prinsessenkamer van onze dochter Phoenix (beter bekend als Fien) van 4, de kamer daarnaast zou de gameroom van Tony moeten zijn, maar we hebben er in april ’17 onverwacht een cadeautje bij gekregen, Kaeden. De laatste kamer is nu dus voor hem.
We zijn dus met z’n zessen. Een huis vol. Dat zorgt af en toe voor de nodige chaos, in huis en in mijn hoofd. Ik heb namelijk een N.A.H., een Niet Aangeboren Hersenletsel (hoe ik dat opgelopen heb lees je hier). Dat zorgt ervoor dat mijn concentratie, geheugen, planning- en multitasks-skills vaak niet zo goed meewerken. En juist dat kun je goed gebruiken in een groot gezin. Dat is dus af en toe flink improviseren, maar met wat hulp hier en daar lukt dat aardig 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.