Een LOL Surprise traktatie die iedereen kan maken

LOL Surprise traktatie

Ik vind het altijd leuk om een originele traktatie te maken voor de kinderen. Meestal maak ik er dan veel te veel werk van en ben ik er uren mee bezig. Nu ik 4 kinderen heb, waarvan er 3 in een maand tijd jarig zijn probeer ik het iets simpeler te houden. Ik heb het al druk genoeg met het maken van de taarten en de andere voorbereidingen voor de feestmaand. In mijn vorige blog kon je al lezen dat Fien een enorme LOL fan is. Dit jaar moest het voor Fien dus een LOL Surprise traktatie worden.

Voor de taarten die ik maak maak ik regelmatig gebruik van prints op eetbaar papier. Deze maak ik altijd via Cake Picture. Toen ik op Pinterest LOL Surprise cupcaketoppers tegen kwam die afgedrukt kunnen worden op eetbaar papier had ik meteen een idee. Roze LOL koeken!

Dit is hoe ik het aanpakte: Ik liet de caketoppers door Cake Picture op eetbaarpapier afdrukken. Bij de Jumbo bestelde ik 30 mini roze koeken (wat moet de Jumbo bezorger gedacht hebben 😉 ). Vervolgens maakte ik een papje van poedersuiker met een heel klein beetje water. Ik smeerde een klein beetje van dit papje op het midden van iedere koek. LOL caketopper erop en klaar was de LOL Surprise traktatie!

LOL Surprise roze koek traktatie

Zelf had ik nog zakjes over van de traktaties van vorig jaar en daar verpakte ik de koeken in. Ik kocht bij de Action LOL Surprise uitdeelkoekjes en heb aan ieder zakje met roze koek een zakje uitdeelkoekjes geniet om de LOL Surprise traktatie helemaal compleet te maken. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon bij de roze koeken houden om lekker snel klaar te zijn.

traktatie in zakje van Ali Express
zakjes via Ali Express
LOL Surprise uitdeelkoekjes (Action)
LOL Surprise uitdeelkoekjes (Action)
complete traktatie
De complete LOL Surprise traktatie

4 gedachten over “Een LOL Surprise traktatie die iedereen kan maken”

 1. Geweldig!
  Ik meteen aan de slag natuurlijk, alleen hoe heb jij alle afbeeldingen afgedrukt? Ik wil ook verschillende lol poppetjes afgedrukt hebben, maar je krijgt dan 1 poppetje 24x ofzo..
  Echt een super leuk idee wel!

  1. Bedankt voor je reactie!

   Wat ik heb gedaan is het ‘blad’ met de plaatjes opslaan. Dan bij Cake Picture een eigen ontwerp maken.
   ‘fotoprint rechthoek liggend’ kies je dan en vervolgens kun je daar het bestand van het blad met plaatjes uploaden. Je moet hem iets verkleinen en links tegen de kant plaatsen. Vervolgens kies je voor de optie copy (groene knopjes). Er zitten nu 2 bestanden op elkaar, je kunt de bovenste er nu naast schuiven en zo heb je dus 30 rondjes 😉 Mocht je er meer nodig hebben dan zou je nog wat in het bestand kunnen knippen en verkleinen zodat er nog een rijtje naast past.

   Ik hoop dat het zo lukt! Succes in ieder geval.

   Groeten, Yvonne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.