Fien mocht het nieuwste LOL Surprise verzamelalbum uitproberen

meisje kijkt naar LOL Surprise verzamelalbum

Bloggersevent

Op het bloggersevent van Blogger By Nature maakte ik op het netwerkplein kennis met Asmodee, die onder andere bekend zijn van de PokƩmonkaarten. Doordat ik 2 mannen in huis heb die hier interesse in hebben raakte ik met ze in gesprek. Tijdens dit gesprek begreep ik ook dat er een nieuw LOL Surprise verzamelalbum van Panini uit zou komen binnenkort. Dat moest ik natuurlijk even in gedachten houden voor Fien, want die is helemaal gek van LOL Surprise en alles wat daarvan te krijgen is.

LOL Surprise verzamelalbum starterset van Panini

Verrassing

Vorige week, precies op Fien d’r verjaardag, ontving ik een leuk pakket van Asmodee. Een LOL Surprise tas met daarin de nieuwe LOL Surprise verzamelalbum starterset en een hoop extra pakjes met stickers en kaarten. Je begrijpt vast wel dat mijn LOL fan een gat in de lucht sprong toen ze dit uit mocht pakken.

meisje juicht met LOL Surprise verzamelalbum van Panini

Uren zoet mee

Ze is er uren zoet mee, want in dit album kun je niet alleen stickers plakken, er staan ook leuke spelletjes en raadsels in. Ook zit er in ieder pakje stickers een verzamelkaart. Wanneer je alle 50 kaarten hebt verzameld kun je hier kwartet mee spelen. De kaarten kun je bewaren in het doosje dat in de starterset is bijgevoegd.

meisje plakt sticker in verzamelalbum

Bijzondere stickers

Fien kwam er al snel achter dat er hele bijzondere stickers tussen zitten. Er zitten zelfs stickers tussen waarbij de LOL doll verstopt zit achter een kraslaagje. Dus net als bij een LOL Surprise bal is het dan een verrassing welk poppetje er onder verstopt zit. Fien: “Ahh dit is echt cool joh!”. Echt een grote aanrader dus!

meisje krast LOL Surprise krassticker open

Wil je meer lezen over het bloggersevent van Blogger By Nature? Je leest het hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.