Mijn kleuter gaf een LOL Surprise feestje

meisjes met LOL Surprise maskers op

Kun je nog geen genoeg krijgen van LOL Surprise? Mooi! We blijven namelijk nog even in de LOL stemming, want Fien gaf ook nog een onwijs leuk LOL Surprise feestje. Was je het al wel zat? Sorry, ik ga toch nog even door πŸ˜‰

Fien werd 5 jaar en dat betekende haar eerste partijtje. Als je mijn vorige twee blogs (deze en deze) hebt gelezen kan het je niet ontgaan zijn dat Fien een hele grote LOL Surprise fan is. En anders kon je het ook nog in mijn Instagram feed zien, want voor haar verjaardag maakte ik een geweldige LOL Surprise taart die ik daar deelde.

Drip cake van LOL Surprise
De LOL Surprise taart

Geen verrassing dus ook dat het thema van het feestje LOL Surprise moest zijn. Het begon met de uitnodiging, die ik bestelde bij Hieppp. Daarmee was het thema meteen duidelijk voor iedereen πŸ˜‰ En Fien had voor de gelegenheid haar LOL outfit (Primark) aangetrokken. Zelfs haar sokken waren in stijl.

Speurtocht

Ik vond vroeger zelf speurtochten altijd geweldig tijdens een feestje dus ik wilde in ieder geval een speurtocht tijdens het LOL Surprise feestje. Om de speurtocht te laten passen bij het thema zette ik de route uit met a4’tjes met op allemaal een andere LOL Surprise doll. Sommigen met nummer, sommigen zonder. Bij die met nummer hoorde een vraag, die zonder nummer een opdracht. Bij ‘zoek dit adres op en bel aan’ had ik bij een van de mama’s van de meiden vooraf een verrassing gebracht. Ze kregen allemaal een Kinder Surprise ei van… LOL Surprise uiteraard πŸ˜‰

We hebben hier lekker veel speeltuintjes in de buurt dus ik liet de route via 3 verschillende speeltuinen gaan, waar ze zich even lekker konden uitleven op de klimrekken, schommels, glijbanen en aan de kabelbaan.

LOL Surprise speurtocht

Maskers maken

Verder mochten de dametjes maskers maken, waarvoor ik de sjablonen van Pinterest haalde. Ik heb ze uitgeprint en op karton geplakt. Ze mochten ze zelf uitknippen en toen hoefde er alleen nog maar een elastiekje aan.

Ezeltje prikje

Ze mochten natuurlijk ook cakejes versieren en frietjes eten. Na het eten deden we nog ezeltje prikje. Hiervoor heb ik een afbeelding van een LOL doll op A3 formaat uitgeprint. Die afbeelding heb ik op een magneetbord gehangen. Toen heb ik een veer op een magneet geplakt en klaar was het spel.

LOL Surprise Ezeltje prikje
LOL Surprise Ezeltje prikje
LOL Surprise tattoos
Tussendoor kregen alle dames een gave LOL tattoo die ik bij Magic Moments For Kids bestelde.
diverseLOL Surprise artikelen
LOL koekjes, bordjes, bekertjes, servetten en cadeautasjes van de Action
Uitnodigingen, stickers en armbandjes via Hieppp
Cupcaketoppers via Cake Picture

Cadeautasje

LOL Surprise cadeautasje
De inhoud van het cadeautasje

Na afloop mocht natuurlijk een cadeautasje ook niet ontbreken. Wat ik erin deed? Een stickervel, een armbandje, een zakje met koekjes, een lipgloss (Action). Uiteraard allemaal van LOL Surprise. Ik liet ook nog snel een foto van de meiden samen afdrukken bij de Kruidvat en die foto kregen ze ook allemaal mee in het cadeautasje.

Lang zat

Ik was vooraf bang dat we er te snel doorheen zouden gaan dus had al bedacht dat ze nog LOL kleurplaten konden inkleuren, stoelendans doen, etc. Maar het LOL Surprise feestje was voor deze 4- en 5-jarige dametjes zo al lang zat (13:30 tot 18:30 uur). Tussendoor hebben ze zichzelf vermaakt met de LOL poppetjes van Fien en hebben ze lekker in de tuin gespeeld.

7 gedachten over “Mijn kleuter gaf een LOL Surprise feestje”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.