Wie ben ik?

Mijn ‘Wie ben ik?’ pagina had heel hard een update nodig dus bij deze even een kort verhaaltje over mij.

Ik ben Yvonne, ook wel Yv.

Ik ben inmiddels alweer 37 jaar. Vroeger vond ik mensen die rond die leeftijd waren toch echt wel oud. En af en toe voel ik me ook echt stokoud, maar meestal voel ik me nog heel jong. Maar ik ben 37 dus ben ik toch echt wel oud.

Al bijna 10 jaar ben ik samen met Tony. Ik noemde hem altijd mijn toyboy, maar hij is inmiddels ook al 31 dus ook hij begint oud te worden.

Uit een eerdere relatie heb ik twee kinderen. Jazzlyn (nu 16) en Rivaro (nu 13). Jazzlyn en Rivaro zijn half Moluks dus hebben een kleurtje waar ik jaloers op ben.
Samen met Tony kreeg ik er nog 2 kinderen bij. Fien (6) en ons cadeautje Kaeden (3).

Met z’n zessen wonen we in een prachtig nieuwbouwhuis in Zwaag. Twee pubers, een pittige dame van 6 en een peuterpuber in 1 huis. Tel daar een moeder met Niet Aangeboren Hersenletsel bij op en de chaos is compleet.
Mijn chaos dus.

Over dat Niet Aangeboren Hersenletsel en hoe ik daar aan kom kun trouwens je hier meer lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.