Overleven

Baby Kaeden

Chaotisch

Het is alweer 6 weken sinds mijn laatste blog. De blog die ik in de vroege ochtend van Koningsdag schreef. Sindsdien is het hier nogal chaotisch geweest. Beetje verwacht natuurlijk wel…

Het ballonnetje hielp… snel!

Even in het kort: Het ballonnetje hielp. En meer dan het ballonnetje was er ook niet nodig. We kwamen thuis, Tony ging gewoon naar zijn werk (je weet wel, Koningsdag en het spoor…), kids allemaal niet thuis, ik dacht ik plof op de bank met een beker thee en Netflix, lekker van de rust genieten, eindelijk. Nog even snel naar de wc en hoppa daar ging het ballonnetje. Meteen weeen ook,  weg rust… dus m’n moeder meteen in de auto naar mij toe, Tony meteen weer rechtsomkeert en allemaal op naar het ziekenhuis. Uiteindelijk heeft het toch nog zo’n 12 uur geduurd, wat ik zwaar vond, vooral ook omdat ik nu in de nacht ben bevallen en hierdoor meteen al een hele nacht slaap mistte. Ik had ook niet echt tijd om bij te komen, want ook al was het medisch, ik werd zo snel mogelijk het ziekenhuis weer uit gebonjourd. 02.45 bevallen, 06.00 uur weer naar huis. Niet echt een fijne start voor een moeder NAH.

Loeizwaar

Kaeden is een heerlijk ventje, we hebben een heerlijke kraamweek gehad met een geweldige kraamverzorgster, maar hij huilt veel op het moment. Ik vind de gebroken nachten, de borstvoeding, de krampjes en alles wat er bij komt kijken loeizwaar. Ik wil niet klagen (maar ik doe het lekker toch), maar het is me vies tegengevallen. Daar waar ik bij Fien al na 5 dagen langs de lijn stond op het voetbalveld ben ik nu de eerste twee weken de deur niet uit geweest. En nu zelfs na 6 weken kom ik nog amper de deur uit. Zo kom ik natuurlijk nooit van die overtollige kilo’s af. Het zal vast snel beter gaan allemaal hoor, maar nu is het echt even overleven. Tropenjaren noemen ze dat toch? Ik hoop toch echt dat ze eigenlijk tropenweken bedoelen 😉

Verrassing!

Ok, genoeg geklaagd! Want wat zijn we allemaal verliefd op dit mannetje… Dat vergeet ik bijna, een mannetje inderdaad! Negen maanden lang dachten we dat er een klein meisje in mijn buik groeide, maar wat zaten we ernaast. Op 28 april 2017 is onze prachtige zoon Kaeden geboren. Ons gezin is compleet 💗

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.