Help! Het gaat te snel!

Ik twijfelde al een tijdje, maar hij moest nu toch echt weg om plaats te maken voor de kerstboom. En ik vind dat wel even een dingetje hoor. Zodra de vloer in ons nieuwe huis klaar was en we konden beginnen met verhuizen was het een van de eerste dingen die ik heb neergezet beneden. De box. Toch wilde ik hem nu ook wel weer graag uit de kamer hebben, want het is toch iets dat behoorlijk veel ruimte in beslag neemt. En dus zette ik hem te koop.  

Maandag werd hij opgehaald en dat was best even slikken. Het einde van een tijdperk. Na het wiegje, heel veel baby kleertjes en andere babyspullen was dit het volgende dat de babytijd weer een stukje afsloot. Ik weet het, Kaeden is al ruim 1,5 jaar oud inmiddels en dus al even geen baby meer, maar ik vind het op een of andere manier toch lastig afscheid nemen deze keer. Ik ben dan ook blij dat ik niet alles in een keer weg hoef te doen. De kinderwagen blijft nog even en gelukkig past hij ook nog in mijn favoriete Tula Baby draagzak en hoeft hij dus nog niet in de peuter variant. Toch nog een beetje baby dus ­čśë 

Ik denk dat de babykamer het volgende is, maar daar wil ik nu nog even niet aan denken. Al kriebelen mijn handen wel af en toe om zijn kamertje te veranderen en een nieuw kleurtje te geven. Toch wacht ik nog even. Laat dat grote bed nog maar even zitten. Het klinkt als een clich├ę, maar het is gewoon echt zo, het gaat allemaal veel te snel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.