Even helemaal alleen

Ken je dat, dat je snakt naar wat tijd voor jezelf? 

Doordat ik niet werk ben ik eigenlijk altijd bij de kinderen. Even alleen naar de supermarkt is soms de enige me-time die ik krijg. Ik hou van mijn kinderen, maar soms is het ook wel even heel fijn om ze niet om me heen te hebben. Vooral in deze drukke maand, waarin ze de hele dag om me heen stuiteren en erg aanwezig zijn. 

Het was dan ook al heerlijk om na een feestje de ochtend voor onszelf te hebben. Jazzlyn en Rivaro waren bij hun vader dit weekend en Fien en Kaeden  sliepen vanwege het feestje een nachtje bij oma. Lekker uitslapen, beetje in huis rommelen, boodschappen zonder kinderen. Even geen papa en mama, maar gewoon Tony en Yvonne. Zo fijn soms. Maar toen de kleintjes onverwachts nog een nachtje bij oma wilden blijven werd ik helemaal blij (loedermoeder in the house!). Tony late dienst, geen enkel kind in huis, ik was dus gewoon helemaal alleen de hele avond! Ik kan me niet eens herinneren hoe lang dat geleden was, maar dan heb ik het in ieder geval over jaaaren! What to do met die kostbare ‘vrije’ uren? Ik hoefde er niet lang over na te denken… 

Eerst de muziek hard aan en lekker mee blèren. Daarna even lekker met de hond naar het park. En ik besloot even sch**t te hebben aan mijn ‘dieet’ en te gaan eten waar ik echt zin in had. Netflix aan en met een bord met de lekkerste patat op schoot kijken naar waar ik zin in had zonder ook maar met iemand rekening te hoeven houden en zonder gestoord te worden. 

Ik deed ook nog iets waar ik al dagen zin in had, maar simpelweg niet aan toe kwam: In bad gaan. Ik heb sinds kort een nieuwe verslaving, Lush. Alleen al van de geur word ik iedere keer weer blij en in de winkel voel ik me als een kind in een snoepwinkel. Nadat ik een leuk pakket kocht als verjaardagscadeau voor Jazzlyn was ik zelf ook om en besloot ik ook het een en ander op mijn lijstje te zetten voor de feestdagen. Ik kreeg onder andere een heerlijke bathbomb en die kon ik nu dus meteen uitproberen. Maskertje op mijn gezicht, kaarsjes aan, filmpje op de iPad, wijntje erbij, ik heb me in tijden niet meer zo relaxed gevoeld. Normaal gun ik mezelf gewoon de tijd niet om in bad te gaan of word ik tussendoor 10 keer gestoord door 1 of meer kinderen, maar dit keer heb ik er gewoon ruim een uur in gezeten! 

Ook zondagochtend konden we nog heerlijk uitslapen en toen ik net aangekleed was stond oma met Fien en Kaeden voor de deur en was het ook wel weer fijn om ze weer thuis te hebben. Al was dat gevoel niet geheel wederzijds aan de reactie van Kaeden te zien toen oma weer weg ging… 😉 

Het was echt heerlijk en dit had ik dus echt even nodig. Ik ben weer een beetje opgeladen en kan er weer even tegenaan. Laat de kerstdagen maar komen! 

P.s. Als je niet weet wat je op je verlanglijstje voor de Kerstman moet zetten zijn de producten van Lush echt een aanrader! Verse, handgemaakte, vega(n) cosmetica die niet op dieren is getest en waarbij ook nog aan het milieu gedacht wordt door zo min mogelijk verpakkingsmaterialen te gebruiken en door de verpakkingsmaterialen die wel gebruikt worden te recyclen. En nee, ik word niet gesponsord, ik ben gewoon fan 🙂 Check deze aflevering van Undercover Boss en jij wordt vast ook enthousiast! 

6 gedachten over “Even helemaal alleen”

  1. Heerlijk gevoel. Ik geniet ook van even alleen zijn met de hondjes . Maar ook met een van de kids die natuurlijk groter zijn. Fijne feestdagen en loedermoeder zijn we allemaal wel eens. Jij dan wel een geurende moeder.👍😁

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.