De laatste schoolweek is weer aangebroken, dit staat ons nog te wachten

een zak duplo om schoon te maken voor school

De laatste loodjes van het schooljaar zijn weer aangebroken. Nog een schoolweek en het zit er weer op. Het is wel altijd nog even bikkelen de laatste weken (vorig jaar schreef ik er ook een *blog* over) voor we eindelijk van de vakantie kunnen genieten. In hoeverre je zelf kunt genieten dan, met vier kinderen de hele dag om je heen 😉

We hebben de meesters- en juffendag weer achter de rug, de schoolreisjes zijn allemaal weer geweest. Ik heb een vuilniszak vol Duplo voor de peuterspeelzaal schoongemaakt en voor de klas van Fien een doos met kaartjes om te leren lezen.

En dan deze week de laatste afspraken. Vanavond genieten van de eindmusical van mijn bijna brugpieper. Morgen een 10-minuten gesprek met de meester van mijn kleutertje, de laatste schooldag van de bijna brugpieper en ’s avonds nog een uurtje poetsen in de kleuterklas. Woensdag gaat de peuter voor de laatste keer dit schooljaar naar de peuterspeelzaal en doen we met de kleuter nog een zwemlesje. Donderdag haalt de puber haar rapport op en vrijdag sluiten we de week en het schooljaar definitief af met de laatste schooldag van de kleuter en dyslexieles voor de bijna brugpieper. En ik vergeet bijna dat ik ook nog jarig ben die dag.

budapest rally 2019

De geweldige meester van Fien moeten we helaas gaan missen na dit schooljaar. Gelukkig kunnen we hem nog even volgen via Facebook tijdens de Budapest Rally. Hier doet hij namelijk samen met zijn vriend aan mee. Ook jij kunt hun reis en de laatste voorbereidingen volgen via hun eigen Facebookpagina Racemeesters – BR19. Like je de pagina dan meteen even? Zo zijn ze makkelijk te volgen en verdienen zij er nog punten ook mee 😉

Ja, het wordt weer een weekje doorbijten, deze laatste schoolweek, maar ik kijk uit naar de vakantie. Ik heb last minute nog even wat geboekt en daar hebben we allemaal erg veel zin in. Een uitgebreid verslag volgt vast als we geweest zijn 😉

Gaan jullie ook nog op vakantie? Ik heb nog wat tips voor onderweg, je leest ze >>hier<<

Fijne vakantie alvast!


2 gedachten over “De laatste schoolweek is weer aangebroken, dit staat ons nog te wachten”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.