Toch niet de laatste??

Peuter met letterboard

Na de geboorte van Rivaro heb ik er eigenlijk lang geen last van gehad. Tot ik Tony leerde kennen en we een tijdje samen waren. Yups, daar waren ze, de rammelende eierstokken! Want zou het niet speciaal zijn om ook een kindje van ons samen te hebben? Tony had dit niet direct. Ik snap het wel, hij rolde zo, op jonge leeftijd in het vaderschap terwijl hij eigenlijk zelfs helemaal geen kinderwens had. En dan meteen 2 kinderen, van toen 4 en 7 jaar. Dat is natuurlijk niet niets als je nog maar 22 bent. Daarnaast stond ook de Huntington in de weg, want we wisten toen nog niet of hij deze slopende ziekte met zich meedroeg of niet. En of hij dit Ć¼berhaupt wel wilde weten. Toen hij hier een paar jaar later wel klaar voor was bleek ik een dag na de goede uitslag (van het genetisch onderzoek) al zwanger te zijn geworden. Hoppa, geen weg meer terug šŸ˜‰

Na de geboorte van Fien was het eigenlijk wel goed zo, 3 kinderen vonden we meer dan genoeg. Maar jullie weten vast wel wat er toen gebeurde… 3 jaar later was daar ons cadeautje Kaeden. Ik had nooit de behoefte om een groot gezin te hebben, maar stiekem vind ik het nu wel heel leuk. Natuurlijk is het ook heel zwaar, maar wat ben ik trots als ik naar die vier kijk.

Kaeden wordt eind april alweer 2 jaar, het klinkt zo cliche, maar het is gewoon zo waar: het gaat veel te snel. Een klein vreetzakje dat precies weet wat hij wil. Een heerlijke fase, van dreumes naar peuter. Maar dan komt het besef, die baby is nu echt nergens meer te bekennen!

Om mij heen blijven er ondertussen baby’s geboren worden en in een nieuwbouwwijk als die waar wij in wonen zijn er natuurlijk altijd genoeg dikke buiken te spotten en ja, dan kriebelt het soms wel een beetje. Of twee beetjes. Of ik nu terugkom op mijn statement ‘nu echt de laatste’? Momenteel zeker niet hoor, maar zolang er nog geen knoop in zit zijn nieuwe cadeautjes natuurlijk nooit helemaal uitgesloten šŸ˜›

2 gedachten over “Toch niet de laatste??”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.